mangroove Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Pret: 3200 Localitate: piatra neamt Contact: razvan.mango@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Ibanez K5 fabricat in 2005 , este prima editie a seriei K. Functioneaza perfect, nu este cantat in live-uri , l-am tinut ca pe copilul meu acasa. nu are zgarieturi, nu are nici cel mai mic defect. Accept schimb doar cu Spector minim 5 corzi.
mangroove Posted May 18, 2017 Author Posted May 18, 2017 accept schimburi cu alt bass 6 corzi... diferenta va fi discutabila in functie de model
mangroove Posted February 19, 2018 Author Posted February 19, 2018 up! 2800 On 06/05/2017 at 09:52, mangroove said: Pret: 3200 Localitate: piatra neamt Contact: razvan.mango@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Ibanez K5 fabricat in 2005 , este prima editie a seriei K. Functioneaza perfect, nu este cantat in live-uri , l-am tinut ca pe copilul meu acasa. nu are zgarieturi, nu are nici cel mai mic defect.
Recommended Posts