andreimarca Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Pret: 6750 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0722454536 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi E o chitara GENIALA, e Gibson deci cam suna, nu are semne de uzura mai deloc (mai putin semnele de pana de chitara). O dau pentru ca nu o folosesc. E doar transportata ca chitara de back-up de la concert la concert. Chitara asta am primit-o cadou acum 4-5 ani si e pacat de ea sa stea necantata. A costat in jur de 4400E atunci. Momentan chitara e la un prieten asa ca o sa postez maine poze cu ea, seria,modelul. Poate fi testata in Bucuresti Pret 6750Lei / 1500E Nu pot sa va zic sa nu negociati ca nu se stie niciodata in ce zi ma prindeti:) Dar pretul e deja negociat pentru voi! Fac schimburi doar cu Obiective foto sony montura E,... ca scule de muzica am tot ce vreau Mai vand si un Mesa RoadKing II 1555E/7000lei Ableton Push 1 - 1100 lei Chitara acustica Fender 1100 ( a costat 2400 sau 2600 la proguitar shop) O sa pun totusi o poza de referinta. Arata 99% ca asta (parca are altfel Knoburile) Maine fac upload cu pozele reale ale chitarii. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreimarca Posted April 19, 2017 Author Share Posted April 19, 2017 am inteles ca nu e bine sa pun poze cu seria aici deci trimit in privat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts