Adi91 Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 (edited) Pret: 1200 RON. Locatie: Cluj-Napoca si 50 de km in imprejurimi. Chitara Gretsch Electromatic G5238. An: 2011.Seria entry de la Gretsch, goldtop, minihumbuckers Gretsch si chambered mahogany body. Pros: e super misto lucrata, vopseaua, imbinarile, bindingul, spatele, greutatea ei etc. E intonata profi din magazin, pe incercate. Also, sta acordata la o ora+ live. In fine, mie mi se pare o chitara 'corecta', mi-ar fi placut sa invat sa cant pe un instrument care nu e fals. Cons: doza din neck Orientativ, se poate inlocui cu o doza P90-sized. Ma rog, cine e interesat de schimbarea dozei/dozelor poate sa caute ''Gretsch minihumbucker replacement", difera in functie de tipul de doza pe care ai vrea s-o pui ca inlocuitor. Cu doza din bridge faci linistit treaba. Are un sound fain dar am iesit din band-ul pt care am cumparat-o . Ambele doze sunt mega sensibile la height adjustments. Am lovit-o in 3 locuri, dupa cum se vede in poze. Doar 1 gig a vazut dar am lovit-o la repetitii. Alea sunt singurele urme estetice. Vine cu pickguard alb dar nu era pe ea, sorry. Edited April 10, 2017 by Adi91
Recommended Posts