bdeliriou5 Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Pret: 2500 Localitate: Sibiu Contact: 0740091979 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Vand chitara PRS SE Custom 22 Semihollow, in stare foarte buna, chitara este made in Korea in 2009, nu are lovituri sau zgarieturi, uzura tastelor este zero, gatul este drept, actiune joasa. Chitara a suferit mai multe modificari, potentiometrul de volum este push/pull cu rulul de a splita dozele, potentiometrul de ton a fost scos si inlocuit cu un Booster Onboard EMG Pa2 care este extrem de util, dozele originale au fost inlocuite cu Seymour Duncan Seth Lover. Ofer si o husa de pasla. Chitara este foarte versatila si comoda. Accept schimburi cu o chitara entry level + diferenta. Am nevoie de cash.
bdeliriou5 Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 Revin cu o modificare, chitara NU mai are push/pull, NU mai are Booster EMG. Pozele sunt cu aceeasi chitara (tot eu am avut-o la vanzare), intre timp, dupa niste schimburi, a revenit la forma initiala vomul, ton + doze Seth Lover. O sa pun maine 2-3 poze sa se vada dozele in cauza.
bdeliriou5 Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Poze atasate, in pret ofer boxa din imagine (Marshall MS-4) (doar pentru varianta cash).
Recommended Posts