Blodsvept696 Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) Vand chitara clasica Regun sm-20 Hora Reghin la 450 lei impreuna cu husa proel din imagine,deocamdata pret fix sau schimb si diferenta de bani,depinde Am pus imagini detaliate ca sa nu fie nevoie sa explic fiecaruia in parte,ideea de baza ar fi ca actiunea e destul de inalta,daca esti obisnuit pe asa ceva(ca mine ) ),atunci e ok,poti canta si pana la fretul 14 fara mare efort,dar daca preferati actiunea joasa,atunci nu stiu,mie mi s-a spus sa merg la un lutier pentru asta,dar nu am asa ceva in orasul meu,si nu am stat sa ma car cu chitara pana la bucuresti,plus ca m-am axat pe electrica in ultimul timp,dar daca vreti mai multe detalii,ma puteti anunta Accept si schimburi,ca un punct de referinta am un squier affinity SSS si un amp spider line 6 iv 15 w,nu sunt centrat pe un anumit tip de sunet si e mai mult un hobby,spre exemplu, un procesor de efecte versatil,corzi elixir pentru electrica/acustica sau ceva similar de interesant,casti amp,casti muzica mai "bune" decat creative aurvana live(ce am eu),,poate chiar si o chitara electrica pe HH sau HSH,etc...chestii din astea as putea veni si in Bucuresti daca e nevoie. Edited January 25, 2017 by Blodsvept696
Blodsvept696 Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 S-a vandut,se poate inchide. Multumesc
Recommended Posts