Sonny Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Pret: 2000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0748114557 Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-classic-vibe-stratocaster-50s_p585.html Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde una bucata chitara Squire Classic Vibe 50s - Fiesta Red Chitara arata ca noua, a iesit din casa doar de cateva ori la niste cursuri, nu are lovituri, ding-uri, probleme. De altfel, au fost adaugate niste chestii la domnul Florin de aici de pe forum, in concordanta cu propriile...fixuri (David Gilmour) : - nut de os - bridge pickup schimbat cu Seymour Duncan SSL5 - push-pull pentru a combina neck+bridge pickups - setare full (actiune, intonatie, etc) Evident, se stie calitatea chitarelor din seria Classic Vibe, nu are rost sa intru in detalii aici. Pot doar sa spun ca SSL5-ul adauga cu varf si indesat acel plus de agresivitate si output la sound-ul standard. Chitara a fost cumparata de la GuitarShop, acum 1 an (cred ca inca am factura pe undeva, implicit s-ar putea inca sa fie in garantie). Am si cutia in care a venit, in cazul in care cumparatorul doreste. O vand pentru ca trec pe Les Paul. Nu trimit in tara, anuntul este valabil exclusiv persoanelor din Bucuresti. Pret : 2000 RON Edited January 15, 2017 by Sonny 2
Sonny Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 1300 RON - ultima reducere. Rapid, voi pleca din tara la sfarsitul lunii.
Sonny Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 Se retrage de la vanzare, suna prea bine pt a reduce si mai mult pretul si prefer sa o pastrez.
Sonny Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Aman putin plecarea, deci revine la vanzare pentru scurt timp.
Recommended Posts