cockshit Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 (edited) Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: florin.pm@gmail.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Caut un strat ieftin să-l am ca jucărie pe lângă sculele mai scumpe. Ador cum arată maple fretboard-ul pe ST. Prefer o firmă mai cunoscută cum e Fender (Squier) dar accept și alte variante mai obscure. Accept cam orice fel de uzură atâta timp cât nu afectează tonul. Ideal ar fi o culoare albastră sau albă, dar de-acum simt că cer prea mult. Contactați-mă aici cu oferte și poze, sau pe e-mail. Edited January 10, 2017 by cockshit
adiris Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 vand o chitara originala Ibanez Silver series model stratocaster din anul 1978 ,este chitara de colectie merita vazuta. deschide topicul meu si vezi despre ce este vorba
cockshit Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 (edited) vand o chitara originala Ibanez Silver series model stratocaster din anul 1978 ,este chitara de colectie merita vazuta. deschide topicul meu si vezi despre ce este vorba Mersi de reply! E foarte faină chitara însă din păcate nu se încadrează în buget (titlu). Cred că aș fi cumpărat-o de altfel. Edited January 10, 2017 by cockshit
cockshit Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 Ar fi asta la 600. Aria pro2 mad axe. photo(1).JPG Interesantă ofertă! Deocamdată sunt în procesul de a cumpăra o altă chitara dar dacă nu merge treaba mă voi interesa mai mult de chitara dvs.
cockshit Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 Btw, update la buget - cumpar pana-n 850 lei.
Recommended Posts