Deli Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) Vand chitara ibanez, cumparata acum o luna. O vand deoarece am gasit alta chitara ce vroiam sa imi cumpar de mult timp dar nu am avut bani. Chitara este in stare excelenta, am cumparat-o de la proprietarul ei, are si factura si tot, cred ca mai are inca garantie. Chitara vine impreuna cu husa gen case (foarte rezistenta), curea, set imbusuri ibanez, bara tremolo originala, cablu. Pretul de 4000 lei este mai mult decat rezonabil. Cine e interesat, sa ma contacteze la tel, mail, pm. https://www.youtube.com/watch?v=ma8dzN6yFCc Edited November 18, 2016 by Deli
kmakkai Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Buna. Unde e fabricara? O poza cu serial number si Made in........? Mrs. Sent from HTC One M9
Radu Lazarovici Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Buna. Unde e fabricara? O poza cu serial number si Made in........? Mrs. Sent from HTC One M9 INDONEZIA, daca nu ma insel !
Deli Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Buna. Unde e fabricara? O poza cu serial number si Made in........? Mrs. Sent from HTC One M9
Recommended Posts