cristi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 (edited) Vineri 2 martie avem cantare in club Pulp. Asteptam RGC-istii din Craiova.. si nu numai .. la o seara de bluz si multa bere ORA aprox. 21:00 INTRARE LIBERA (din cate stiu io) Edited February 26, 2007 by cristi
horica Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 multa bafta atentie la praz:am auzit ca e letal:)
cristi Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 multa bafta atentie la praz:am auzit ca e letal:) nu si daca il stingem cu bere..
horica Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 kum fu??????????? poze cu oltence aveti??????????????????? bagati material:)))))))))
cristi Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 a fost foarte ok, rockarimea din craiova a fost de treaba , non-rockerii au fost de treaba , nu am simtit miros de praz da in schimb am auzit manele la semafor ..... una peste alta ne-am cam distrat, pacat ca n-avem poze si va trebui sa ne credeti pe cuvant ..
ilun Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 io unu nu mor de nerabdare sa revin la craiova chit ca, vorba lu colegu, oamenii care au venit la cantare au fost ff ok
ilun Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 de ce?uat di fac hepend????????? nush, ceva dubios in atmosfera din craiova...poate de la manele
ilun Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 bã tudoricã, eu cred cã e de la Dunãre. ok, mi-ai zis-o
horica Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 aerosolii ,aerul tare de munte ..............sau poate de la valurile inspumate................ am fost si eu prin craiova:misto oras,buna coliva:)
Recommended Posts