Dulceata Mortii Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Pret: 2500 RON Localitate: Bucuresti Contact: Stefan.Hancu@gmail.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Asta este chitara numarul 1 pe care m-am bazat multi ani - am inregistrat cu ea o buna parte din liniile de chitara de pe toate albumele Dulceata Mortii (postate in intregime pe YouTube). Am urcat pe scena o singura data cu chitara asta (concertul Illuminati de anul asta, in deschidere la Death). Nu am decat inregistrarea asta facuta cu tembelefonul (incepe pe la 0.40): Este un instrument versatil, profesional, model Steve Vai - chitaristii multor formatii se prezinta pe scena cu un Ibanez Universe. Totusi, in acest moment, prefer sa trag riff-urile pe un Schecter 7 string cu bridge fix, clean-urile pe Fender si pe Gretsch, iar solo-urile mai suparate pe un Jackson echipat cu sustainer, deci nu prea mai am multe de facut cu Ibanezul asta. Chitara are dozele originale DiMarzio. Pentru riff-uri grele, poate ca sunt un pic mai misto niste doze EMG active, dar la orice altceva, DiMarzio rules! Starea chitarii: am pus cate o poza cu cele doua zgarieturi, dar ce este important e ca, intr-un an sau doi, va fi nevoie sa retastati aceasta chitara. Asta costa - este principalul motiv pentru care o vand atat de ieftin. Cand am luat-o, chitarile cu 7 corzi erau o raritate - costa mai mult dect costa azi un Universe nou. Acum chitari 7 string se gasesc peste tot, dar nu multe sunt ca Ibanez Universe. Cosciugul e in stare foarte buna si e inclus in pret. stefan.hancu@gmail.com 0758256451 4
Dulceata Mortii Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Am mai facut rost de niste poze. N-a fost usor, ca nu am desteptofon si nici nu sunt fotograf amator. Dar in situatii din astea intervin prietenii...
Dulceata Mortii Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Chitara a fost maritata, puteti sa nu ma mai cautati in legatura cu ea. Dar uitati-va si la bisiriciul ala, ca nu-i rau. Multumesc RGC pentru ajutor!
Recommended Posts