Vladympv Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 (edited) casti cu un sunet ce joaca in liga grea sunt deja la categoria audiophile , Sennheiser sunt nume greu in liga asta of course , iar modelul de fata ofera portabilitatea dorita pt cei ce vor sunet de top extrem de confortabile, bat tot ce am incercat sau am avut la categoria confort de departe - nu ma credeti va astept la probe sunt inca in garantie inca un an si ceva tre sa caut factura. constructia de lux include piele de miel si otel e varianta cu cablu pt android, cablu poate fi achizionat si separat pt IOS, merge insa si cu Iphone insa nu merg butoanele de volum doar cel de play/pause/skip track le vand pt stau degeaba la fel ca restu castilor ce le-am pus la vanzare .folosesc extrem de rar casti. in masina nu folosesc ), pe jos merg extrem de rar - folosesc bicicleta si pe bicicleta evit castile se pot proba in cluj vin cu cutia si toate accesoriile originale incluse (husa,cutie transport, cablu detasabil etc ) Edited July 29, 2016 by Vladympv
Vladympv Posted July 30, 2016 Author Posted July 30, 2016 850 lei. ciudat ca nu a aparut ca am completat si campul cu pretul din ce retin ) 1
Recommended Posts