Vladympv Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 (edited) casti cu un sunet ce joaca in liga grea sunt deja la categoria audiophile , Sennheiser sunt nume greu in liga asta of course , iar modelul de fata ofera portabilitatea dorita pt cei ce vor sunet de top extrem de confortabile, bat tot ce am incercat sau am avut la categoria confort de departe - nu ma credeti va astept la probe sunt inca in garantie inca un an si ceva tre sa caut factura. constructia de lux include piele de miel si otel e varianta cu cablu pt android, cablu poate fi achizionat si separat pt IOS, merge insa si cu Iphone insa nu merg butoanele de volum doar cel de play/pause/skip track le vand pt stau degeaba la fel ca restu castilor ce le-am pus la vanzare .folosesc extrem de rar casti. in masina nu folosesc ), pe jos merg extrem de rar - folosesc bicicleta si pe bicicleta evit castile se pot proba in cluj vin cu cutia si toate accesoriile originale incluse (husa,cutie transport, cablu detasabil etc ) Edited July 29, 2016 by Vladympv Link to comment Share on other sites More sharing options...
YUKU Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Pret? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladympv Posted July 30, 2016 Author Share Posted July 30, 2016 850 lei. ciudat ca nu a aparut ca am completat si campul cu pretul din ce retin ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts