Mircea Becherescu Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0741422213 Link producator: http://www.bbesound.com/products/stomp-boxes/supa-charger.aspx Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Salutare, Vand sursa BBE Supa Charger, cu 8 iesiri comutabile pe mai multe tipuri de voltaj. Sursa a fost montata pe un Pedaltrain 2 si se prezinta foarte bine, fara semne de abuz. Din pacate, nu voi putea oferi cablurile de alimentare catre pedale pentru ca am tot schimbat pedalele de-a lungul timpului si fie s-au defectat, fie le-am pierdut. In schimb, daca viitorul comparator dispune de un Pedaltrain 2, ofer gratuit, in pachet sigilat, bracketurile de prindere. Pretul este usor negociabil, desi este unul foarte bun, in conditiile in care sursa se prezinta impecabil (a fost montata pe pedalier acum 3 ani si nu am mai scos-o de acolo). Singurul schimb pe care il accept este cel cu Voodoo Lab Pedal Power 2 + diferenta din partea mea sau o pedala custom compressor boost, realizata de Sorin Dragoi. Predare personala in Bucuresti sau transport in tara pe banii cumparatorului. Detalii pe PM sau la 0741422213. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea Becherescu Posted July 24, 2016 Author Share Posted July 24, 2016 Up! 300 de lei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts