vintagekingshop Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Pret: 625 Localitate: BRASOV Contact: TELEFON Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi (-55%) PRESONUS Monitor Station : Studio Control Center (K-NOU) PRET ACHIZITIE : 1350 RON PRETUL MEU : 625 RON REDUCERE : ~55% *** Ofer cel mai mic pret. PRETUL ESTE FIX. Nu accept Schimburi - Produsul este ca si nou. - Sta in cutie de 2-3 luni... - A fost foarte putin folosit. - Arata ca nou si functioneaza ca nou, fara defecte. - A fost folosit cu 3-4 perechi de monitoare studio + boxe + 2-3 perechi de casti... - Intre timp mi-am vandut o mare parte din echipament, si acesta nu imi mai este de folos... - A fost achizitionat in Februarie 2014 de pe thomann.de - Mai are 1 an garantie... + ofer si eu la randul meu 30 zile garantie - Vine in cutia originala alaturi de alimentator. Quote TESTARE/PREDARE/LIVRARE : - Personal in Brasov zona Dealul Cetatii (oricand) - Sau prin OLX/Cargus curier cu verificare ( 25 RON ) CONTACT/INFO : - Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! - Daca telefonul este inchis va rog lasati mesaj aici! - [0] [7] [6] [6] [2] [9] [5] [2] [2] [3] *** GARANTEZ CALITATEA PRODUSULUI, ACURATETEA IMAGINILOR SI DESCRIERII!
vintagekingshop Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 UPDATE : Transport include in pret!!!
vintagekingshop Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 (edited) ULTIMUL PRET FIX : 550 RON ( transport separat = 25 RON ) PRODUS CA NOU IN CUTIE FOLOSIT FOARTE FOARTE PUTIN! Edited April 26, 2016 by vintagekingshop
vintagekingshop Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 *** Pentru o mai buna colaborare, incredere si transparenta, am atasat o poza cu produsele deja livrate (in ultimele luni) prin OLX / CARGUS ... cu preturi de la 100 la 6500 RON; poza nu include multe produse livrate pe plan local. COPY + PASTE in browser urmatorul link : goo.gl/OBB5VN ULTIMUL PRET FIX (PRET MINIM) : 550 RON ( transport separat = 25 RON ) PRODUS CA NOU IN CUTIE FOLOSIT FOARTE FOARTE PUTIN!
vintagekingshop Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 *** Pentru o mai buna colaborare, incredere si transparenta, am atasat o poza cu produsele deja livrate (in ultimele luni) prin OLX / CARGUS ... cu preturi de la 100 la 6500 RON; poza nu include multe produse livrate pe plan local. COPY + PASTE in browser urmatorul link : goo.gl/OBB5VN PRET ACHIZITIE : 1300 RON PRETUL MEU : 550 RON REDUCERE : ~60% *** Ofer cel mai mic pret. PRETUL ESTE FIX. *** ACCEPT SI UNELE SCHIMBURI (prêt schimburi 700 RON) *** ASTEPT OFERTE!
Recommended Posts