bombicri Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Ma intereseaza daca ar cineva partituri sau acorduri sau tabulaturi pentru urmatoarele: 1. Chimistul amator 2. Micul fotograf 3. La revedere tabara draga 4. Cu vaporasul vacanta 5. Cantecul atlasului 6. De-a v-aţi ascunselea Am cautat peste tot unde a fost posibil si nu am gasit nimic. Daca stiti cumva unde as putea sa gasesc partituri/acorduri/tabulaturi as fi tare multumit. L-am invatat pe nepotul meu de 8 ani sa cante la chitara si ar fi foarte utile aceste melodii minunate. Multumesc.
Grekko Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 (edited) Astea-s de cand era taica-miu copil, dar, na, poate merg si la un pustan de azi Uite cu "La revedere, tabara draga": A: | Em / A7 / | D / Bm / | Em / A7 / | D / / / | | Em / A7 / | D / Bm / | E7 / / / | A / / / | B: | D / A7 / | D / / / | D / A7 / | D / / / | G / / / | D / / / | A7 / / / | D / / / | | D / A7 / | D / / / | D / B7 / | Em / / / | Gm / / / | D / B7 / I Em / A7 / I D / / / I Edited April 5, 2016 by Grekko
Recommended Posts