www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Fender Supersonic 22


Recommended Posts

Vand Fender SuperSonic 22 sau schimb cu Laney L20T 112

 

Motivul este unul relativ simplu: SuperSonic are un canal de drive care suna foarte misto, spre Marshall JTM45, insa care mie nu imi e de foarte mare folos. Am folosit canalul de drive la inregistrarea celui de-al doilea album al trupei mele iar mixul total a fost unul foarte bun insa live, majoritatea timpului cand folosesc ampul, obtin tonul de drive exclusiv din pedale. Recent, am descoperit ca as vrea un clean mai brittish dar cu ceva influente de Blackface, anume de Laney VC30 sau Lionheart, singurele modele cu care l-as schimba de altfel.

 

Singurele 3 modificari pe care le-a suferit sunt:

 

- inlocuirea manerului stock, care a fost construit din cel mai ieftin cauciuc, menit sa sustina o greutate de 20 de kg, cu unul din piele, cu insertie metalica.

- inlocuirea difuzorului stock Eminence, un difuzor bun dar nu cel mai stralucit, cu un Celestion Vintage 30. Acum, canalul de drive suna si inspira rock iar cleanul si-a pastrat caracterul de Fender.

- inlocuirea lampilor de preamp cu lampi NOS.

 

Mentionez ca amplificatorul e de vanzare (4200 de RON - negociabil) iar singurele ampuri cu care accept sa il schimb sunt Laney VC30 si Laney L20T 112. Nu insistati cu altceva, va rog.

 

Amplificatorul se poate proba in Bucuresti, in Zona Iancului, zilnic dupa ora 19. Tin sa testez ampul obtinut la schimb in Bucuresti, deci posbilitatea ca tranzactia sa se desfasoare altundeva in afara de Bucuresti e nula.

 

Daca esti interesat, ma gasesti la 0741422213 sau pe PM.

 

Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.