rubina Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 (edited) Are pe spate lacul sarit , asa am cumparat-o si nu mi-am batut capul s-o cosmetizez ( vezi foto)... in rest e perfect functionala iar sunetul e ala care trebuie. Are si o husa de imitatie captusita careia i-i lipseste manerul ... scuze ca se vede si moaca intr-una din poze...macar stiti cine e 'faptasul' Edited March 8, 2016 by rubina 1
adiris Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 uitata la mine in topic daca vrei sa vezi un Ibanez Silver series adevarat din 78 made in japan poate te intereseaza
rubina Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 nu voiam sa mentionez dar am un necaz si imi trebuie neaparat niste bani ...altfel n-o vindeam
Silaghi Emil Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Salut!Are uzura mare la taste ca nu pre pot sa-mi dau seama din poze.Intreb pentru ca mi-am mai luat o chitara pe care a trebuit sa o retastez si nu as vrea sa mai patesc la fel.
Silaghi Emil Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Pune te rog poze mai detailate cu freturile ,tastele ma intereseaza chitara.Mersi
rubina Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 (edited) abia acum am vazut mesajul ...trebuia sa trimiti in inbox...tastele sunt in regula , un pic uzate dar nu au probleme . O sa trimit poze daca mai esti interesat Edited April 30, 2016 by rubina
Silaghi Emil Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 salut ,eram interesat intre timp am luat un ibanez semiholow.Numai bine.
rubina Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 850 lei ultimul pret pana duminica apoi n-o mai vand )
rubina Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 revine la 1000 lei sau schimb cu o chitara electro-acustica
Recommended Posts