www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ax3000g Sau Zoom G7?

Recommended Posts

Posted (edited)

am mai intrebat undeva si mi s-a spus sa intreb aici... diferenta dintre korg ax3000g si zoom g7 e de vreo 3 milioane, nu e mare lucru si am inteles ca zoom-u are distorsuri ceva mai bune si interfata usb. pe mine m-ar interesa un stil mai hardcore asa ca un distors mai bun n-ar strica... as avea nevoie de niste pareri de la oameni care sa fii cantat pe efectele astea asa ca daca ati putea sa ma ajutati ar fi foarte ok  :)

http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=158

http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=315

...astea ar fi...

Edited by hadfig
Posted

eu unul tind sa te sfatuiesc la un lant de pedale... sunt si eu posesorul unui boss gt6... cand l-am luat am zis ca e cea mai tare chestie ever... acum nu stiu cum sa ma invart dupa vreo 4-5 pedale si un amp meserias... nimic nu egaleaza tonurile reale...

dar daca ar fi sa-ti raspund eu unul as merge pe zoom g7.. pt interfata usb si pt tonurile mai grele de distors...

numiai bine si stay strong.. !

LE: iti recomand sa le cauti SH.. ai face o economie destul de buna si ai putea si freca procesorul cum te taie pe tine capul.. ca la magazin nu stiu daca te lasa... :)

--aviz celor ce au placerea de a face flame cu mcmusic... do it boyz... :) am chef de carcoteala :) --

Guest diogrey
Posted (edited)
eu unul tind sa te sfatuiesc la un lant de pedale... sunt si eu posesorul unui boss gt6... cand l-am luat am zis ca e cea mai tare chestie ever... acum nu stiu cum sa ma invart dupa vreo 4-5 pedale si un amp meserias... nimic nu egaleaza tonurile reale...

dar daca ar fi sa-ti raspund eu unul as merge pe zoom g7.. pt interfata usb si pt tonurile mai grele de distors...

numiai bine si stay strong.. !

LE: iti recomand sa le cauti SH.. ai face o economie destul de buna si ai putea si freca procesorul cum te taie pe tine capul.. ca la magazin nu stiu daca te lasa... :)

--aviz celor ce au placerea de a face flame cu mcmusic... do it boyz... :) am chef de carcoteala :( --

zoom ..vezi ca are si o lampa .......care desi nu e acolo la capacitate maxima tot face cateva minuni :)...sau lantu' de pedale

Edited by diogrey
Posted

m-am gandit si eu la un lant de pedale de mai demult, da costa enorm, si oricum am nevoie si de un procesor chiar daca unele efecte nu o sa le folosesc prea des... probabil ca o sa comand de pe thomann ca asa mi-am luat si chitara si o fost ok, sau nu stiu...am gasit un site pe care zoom-u e 180 de euro(ce poti sa vrei mai mult? :) )...cu transport nu stiu exact cat iese, o sa vad cum e mai rentabil... oricum, mersi pentru sfat :)  

Posted

Pentru harcoare, recomand sa mergi pe pedale.

Un Line6 Uber Metal (are un distors foarte "greu", si e foarte bun pentru stilul asta de muzica) + un Equalizer, should do the trick

Eventual si-un compresor.

Si cred ca iesi tot pe-acolo, sau chiar mai ieftin. Si sigur suna mai bine. (asta daca ai un amp bun).

Cat despre astea 2... eu personal as alege zoom-ul. Inglobeaza tehnologie mai buna.

Korg-ul e mai tare la pedala de expresie. (cel putin mie asta mi-a placut cel mai mult la el)