grinpis Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Pret: 300 RON Localitate: Brasov Contact: ovidiueradu@gmail.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Salutare, M-am decis sa schimb amplificatorul din postul acesta: https://forums.rgc.ro/topic/80352-fender-mustang-mini/?hl=mustang+mini E in aceeasi stare(buna) cu exceptia faptului ca am dat jos lista cu efectele fara sa ramana urme. Functioneaza fara probleme si arata bine. Am si alimentatorul chiar daca nu apare in poze. In principiu ma intereseaza o chitara electrica entry level (Bullet, Special II etc.), in stare buna, dar sunt deschis la oferte. Daca e cazul mai ofer diferenta. Un pret orientativ pentru vanzare ar fi 300 Lei iar schimbul il fac doar in Brasov. Voi reveni cu poze actuale mai tarziu. Astept ofertele voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grinpis Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 Salut, Am facut catev poze noi. Sunt unele defecte in vinilul cu care e acoperit si nu am timp sa le rezolv. Pretul scade la 200 lei dar prefer schimburi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRUTZKI Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Ai pm !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grinpis Posted May 30, 2016 Author Share Posted May 30, 2016 Vandut, multumesc RGC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts