Guest soldatu' Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 De asemenea m-ar interesa dacã existã vreo agenție de la care aº putea lua bilet din .ro - nu de alta dar nu cred cã se mai gãsesc bilete prin Belgrad pe 13-14 ºi nu ºtiu dacã merge cu ºpagã ca pe-aici. Dacã se mai adunã vreo 3-4 doritori poate facem un biºniț ºi împãrțim benzinã/carte verde/alte cheltuieli.
comanel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 now you're talking exact asta cu biletele vroiam si eu sa intreb.. ca de ajuns acolo ajung eu, chiar de-ar fi sa dorm in gara... da daca o luam cu bisnitul, ma bag si eu...
Cursedone Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ma bag si eu da nu prea am chef sa ma duc prin balarii sa fac rost de viza si pasaport, etc. mai bine era daca aveau concert in sofia, sau in buc
Guest RipperC Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cum gasim bilete? In rest, count me in.
Guest icx Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ma, si mie mi-ar placea sa vad live pe Maiden. Dar Grecia, pe 11.03 imi suna mai... prietenos. E si in UE, poate se merge pe bune doar cu buletinul, ma rog. Vreun pret de bilet se stie, ceva?
Cursedone Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 m-as mira sa nu fie sold-out la ambele, totusi..
Guest icx Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Pentru concertul din Grecia biletul costa 60.50euro https://shop.ticketpro.gr/event_detail.asp?evnt=26
Recommended Posts