Robert Felrow Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) Salut, am si eu nevoie de cineva care imi poate repara chitara, dupa cum puteti vedea in imagine lipsesc majoritatea pieselor, doar cutia de rezonanta, gatul si garda sunt acolo, mai sunt cateva crapaturi care sper sa nu ma incurce, oricum, daca e cineva prin pitesti care poate sa o repare sa imi dea si mie un pret, eu ma gandeam sa dau chitara la fabrica sa vad daca se poate face ceva, dar stiu ca ar costa mai mult. Edited December 4, 2015 by Robert Felrow
baltazar181 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Eu zic ca nu se merita. Din pretul pieselor poti cumpara una noua si mai buna
Robert Felrow Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Stiu, dar am primito cadou de la un prieten si are o valoare sentimentala pana la urma, si as cam vrea sa o repar, am oricum de gand sa imi cumpar una, dar momentan, meh faliment si alte lucruri.
Robert Felrow Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Stiu, dar am primito cadou de la un prieten si are o valoare sentimentala pana la urma, si as cam vrea sa o repar, am oricum de gand sa imi cumpar una, dar momentan, meh faliment si alte lucruri.
alzayr Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Te vei duce din faliment in in mai rau, daca se poate spune asa, bagand bani in ea.
Robert Felrow Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Stiu ) dar nu strica sa am ambitie, momentan vreau sa stiu la cat s-ar estima reparatiile ca sa vad ce pot face.
baluta_mihai_sorin Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Salutare, stiu pe cineva din Pitesti, momentan lucreaza la Muzica in Bucuresti, dl. Cornel Ursu. Este foarte bun si pe partea de lutierie si pe partea electronica. 0721180364 Cornel Ursu. Sanatate !
Recommended Posts