Zoltan P. Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Pret: 2400 RON Localitate: Alesd Contact: 0745302525 Link producator: Fender.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Hey!Hey! Vand chitara mentionata in titlu cumparat in 2008.Se afla in stare perfecta ,neciobita ,zgiriata etc. urme fine de uzura se vad doar la cateva freturi.I-am modificat wiringul original cu unul de 7 tonuri dar daca se cere o pot reface originalul.Dau cu ea potul scos afara,back-boxul Goldo ( a fost montat odata in ea cind era tremoloul reglat sa functioneze-acuma e montat cu 5 arcuri si reglat ca sa fie culcat perfect pe corp) si husa originala.Dozele sunt varianta Texas Special si cavitatea interioara l-am ecranat.Nutul a fost schimbat pe unul din os.Nu a fost folosit de mult deci are nevoie de un set nou de corzi---atunci va fi totul super.Pt detalii se poate interesa oricand la tel.sau PM. Rock on! :-)
narcis1985 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 salut, un schimb cu un fender american nu te intereseaza? am un fender, este cu gat rosewood si eu caut ceva cu gat maple, daca esti interesat, sunt din Oradea. tel 0743596108
Zoltan P. Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 e mai valabil ,a primit si corzi noi Ernie Ball 9-42 si e pus la o parte pt. noul proprietar.
narcis1985 Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Mersi Zoltan, chitara este super. Vanzator de incredere !!
Recommended Posts