Iuliana S. Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Buna tuturor! Eu am facut chitara clasica 3 ani, dar in ultimul an nu prea am mai exersat. Nu am fost niciodata intr-o formatie dar imi doresc mult acest lucru. Daca e cineva prin Timisoara care e dispus sa ajute un incepator sau daca esti incepator si vrei sa progresam imreuna lasa un mesaj. Am 19 ani si ar fi de preferat sa fim de varste apropiate (consider ca ne-am intelge mai bine). Detin si o chitara electrica dar ma incanta si idea unei trupe acustice. Cativa artisti preferati: Aerosmith, Arctic Monkeys, James Bay, Hozier, Cargo, Paramore, Nirvana....
Morgul Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 sal.poti canta si la electrica ? si cam ce nivel
Iuliana S. Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 La nivel de incepator...nu o am de mult timp si inca nu sunt foarte obisnuta Trimis de pe al meu HUAWEI P7-L10 folosind Tapatalk
Avram Stefan Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 La ceva black metal te-ai baga?? Nu e foarte tehnic la chitara, dar are koaie, atmosfera, eleganta etc., stii tu cum zic \m/ Uite ceva piese de *** facute de noi momentan in guitar pro ( suntem un proiect la inceput de drum ) . Dak te tenteaza da un semn ne auzim la 0721 082 834 sau Facebook: Avram Stefan ( nu prea stau pe RGC ) NOTHING.mp3 Shadow Of Deathh.mp3
Recommended Posts