leonardadonis Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Aici e cea mai recenta piesa - compozitia mea (muzica si text). Un omagiu celor de la COLECTIV. Odihneste-i, Doamne, in pace pe cei disparuti in mod cumplit! Ajuta-i, Doamne, pe cei ce mai traiesc! P.S. Eu - chitara lead si vocal, restul ceilalti trei colegi: Titi Grigoruta - bass, Relu Velescu - bass, Dan Carastoian - chitara si backing vocals. Toate ard.mp3
leonardadonis Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 O compozitie de a mea mai veche, dedicata inegalabilului Joe Satriani, inregistrata de asta data in componenta actuala a trupei VORTEX (din Iasi): 1. Titi Grigoruta - drums 2. Relu Velescu - bass 3. Dan Carastoian - guitar 2 (rythm and lead - la mijlocul piesei) 4. Dan Olaru (eu) - guitar 1 (lead and rythm - la mijlocul piesei). Auditie placuta !Long Live Satriani-vII.mp3
leonardadonis Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 Inregistrarea concertului Vortex din 20 mai 2016, Iasi, Ateneul Tatarasi. Numai piese proprii. Video si sunet (prin microfon incorporat) - camera video Panasonic cu miniDVD; de aici si unele fragmente de piese la schimbarea miniDVD-urilor, precum si calitatea nu prea buna a sunetului (in afara unor ocazionale microfonii, care l-au determinat pe sunetist sa reduca nivelul microfoanelor de voci). In rest, vizionare placuta la 19 piese! Le gasiti aici:
Recommended Posts