twister Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 (edited) cateva secunde din sala noastra de repetitii. nu va speriati de calitatea sunetului... pareri pls:) sala1.mp3 Edited February 1, 2007 by twister
marduk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 pareri despre? am ascultat se distinge melodia dar atit de incet ca nici de stil nu pot sa-mi dau seama...
hihi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 pareri despre? am ascultat se distinge melodia dar atit de incet ca nici de stil nu pot sa-mi dau seama... Ceva like dream theater
twister Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 imi pare tare rau ca se aude asa, e trasa cu un telefon. nu stiu de ce am postat da e prima noastra piesa si is cam entuziasmat
Guest paul-pantera Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 (edited) imi pare tare rau ca se aude asa, e trasa cu un telefon. nu stiu de ce am postat da e prima noastra piesa si is cam entuziasmat LOOOOL,stiu ca vreti sa va faceti cunoscuti insa o filmare cu telefonul nu este solutia. Iti recomand sa faci ce am facut si io cu trupa mea, te inregistrezi video si pui filmarea pe youtube,sunt de parere ca este mai civilizat asa si lumea ar putea sa isi faca o parere mai buna despre ceea ce puteti. Numai bine. Edited February 1, 2007 by paul-pantera
Recommended Posts