Guest Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 (edited) Chitara electrica a fost cumparata prin 2008, in 2014 am dat-o unui amic din cauza faptului ca mi-am luat alta chitara electrica si acum o saptamana am primit-o inapoi... cadou. Din pacate, chitara prezinta multe defecte: semne de uzura, vopsea cioplita in diferite zone ale corpului, floydu' are semne de rugina si din cauza faptului ca nu am folosit-o am blocat-o, floydu' nu mai are cubuletele pentru blocarea corzilor (le-am pus intr-o punguta impreuna cu alte piese) deoarece amicu' credea ca ar prinde daca le-ar slefui si bridge-ul e mai jos fata de nivelul dozei (adica ultima coarda se aude cam la 70% fata de celealte corzi = Grosmann feature). Partea electrica nu are probleme, doza de ritm este o doza activa emg 81, insa doza din neck este dezactivata de cand a fost cumparata. Am dus chitara la un service si nu au reusit sa faca nimic spre dezamagirea mea. Mentionez ca de cand am luat-o de la service nu i-am mai setat floydu', in alte cuvinte are string buzz pe multe taste, iar chitara se afla in husa si de ea nu mai mai ating. Chitara are corzi noi, o baterie noua si vine in husa neagra. Nu recomand incepatorilor sau chiar celor care doresc o chitara noua. E cea mai buna chitara pentru black metal. *wink* *wink* Inafara de doza si ceva piese, chitara poate fi folosita pentru proiecte/experimente, lemn de foc, scarpinat la spate sau horcrux pentru Voldemort. Telefon: 0745 319 600 Edited October 3, 2015 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Ultimul pret: 300 Ron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Salutare. Pentru 60 de lei si cu transportul platit de tine o poti face pachet si mi-o trimiti. Primesti banii in cont imediat ce primesc confirmarea ca AWB-ul exista. E interesanta in conditiile astea. Altfel... am lemne de foc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 nUP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Revin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Bine ai revenit. Daca ai o oferta astept un pm. O zi faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 200 Ron pana pe 20 octombrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts