Guest Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) Chitara electrica a fost cumparata prin 2008, in 2014 am dat-o unui amic din cauza faptului ca mi-am luat alta chitara electrica si acum o saptamana am primit-o inapoi... cadou. Din pacate, chitara prezinta multe defecte: semne de uzura, vopsea cioplita in diferite zone ale corpului, floydu' are semne de rugina si din cauza faptului ca nu am folosit-o am blocat-o, floydu' nu mai are cubuletele pentru blocarea corzilor (le-am pus intr-o punguta impreuna cu alte piese) deoarece amicu' credea ca ar prinde daca le-ar slefui si bridge-ul e mai jos fata de nivelul dozei (adica ultima coarda se aude cam la 70% fata de celealte corzi = Grosmann feature). Partea electrica nu are probleme, doza de ritm este o doza activa emg 81, insa doza din neck este dezactivata de cand a fost cumparata. Am dus chitara la un service si nu au reusit sa faca nimic spre dezamagirea mea. Mentionez ca de cand am luat-o de la service nu i-am mai setat floydu', in alte cuvinte are string buzz pe multe taste, iar chitara se afla in husa si de ea nu mai mai ating. Chitara are corzi noi, o baterie noua si vine in husa neagra. Nu recomand incepatorilor sau chiar celor care doresc o chitara noua. E cea mai buna chitara pentru black metal. *wink* *wink* Inafara de doza si ceva piese, chitara poate fi folosita pentru proiecte/experimente, lemn de foc, scarpinat la spate sau horcrux pentru Voldemort. Telefon: 0745 319 600 Edited October 3, 2015 by Guest
Nenea Rau Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Salutare. Pentru 60 de lei si cu transportul platit de tine o poti face pachet si mi-o trimiti. Primesti banii in cont imediat ce primesc confirmarea ca AWB-ul exista. E interesanta in conditiile astea. Altfel... am lemne de foc.
Guest Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Bine ai revenit. Daca ai o oferta astept un pm. O zi faina!
Recommended Posts