RADU GUY Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Pret: 1900 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0744349249 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand o chitara PRS (Paul Reed Smith) model Custom 22 Semi-hollow. Este in stare buna, folosita doar la cateva cantari si se poate vedea asta si la taste. A fost cumparata de la MCMusic acum vreo 3-4 ani. A fost facut setup-ul foarte recent de dl. Cornel Ursu si tot la dansul am facut upgrade de nut cu unul de la Graph Tech care este mult mai bun decat cel din fabrica. Are montate straplock-uri dar voi da si suruburile originale si husa in care a venit. Dau chitara pentru ca vreau sa-mi cumpar altceva. Mai am inca una aproape la fel si nu are rost sa tin doua. Pret: 1900 lei usor negociabil. Nu ma intereseaza schimburi. Chitara se poate gasi noua la magazin aici: http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electrice-ro-2/prs-se-custom-semihollow-violin-sunburst-chitara-electrica Contact: 0744.349.249 - Radu Gheorghiu Va rog sa ma contactati prin telefon, nu prea raspund la pm.
RADU GUY Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Pretul urca la 2400 lei. Contact: 0744.349.249 1
Recommended Posts