ccrusher Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Pret: 800 RON Localitate: Oravita Contact: 0734422981 Link producator: http://www.bcrich.com/products/view/kerry-king-v-two-tribal-onyx Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand BC Rich-ul pentru ca am nevoie urgenta de bani. (O problema personala) Specificatiile exacte : Body ===================== Construction : Bolt On Material : Mahogany Neck ===================== Material : Maple Finish : Satin Fretboard : Rosewood Fretboard Radius : 12" Fret Size : Jumbo Inlays : ABS Tribal Headstock : Widow Scale Lenght : 25.5 Nut Type : Floyd Rose Locking Hardware ====================== Tuning Keys : B.C. Rich Diecast Bridge Type : Kahler X-Trem Hardware Color : Black Control Knobs : Master Volume, Master Tone, 3-Way Toggle Electronics ====================== Neck Pickup : B.C. Rich B.D.S.M. Bridge Pickup : B.C. Rich B.D.S.M. Chitara vine fara corzi, deoarece nu am mai cantat la ea si nu vreau sa tine Kahlerul tensionat, ca sa nu se slabeasca arcurile. Chitara e cantata putin, imi place foarte mult, dar trebuie sa o vand, pentru ca, dupa cum am spus si mai sus, am nevoie urgenta de bani. Ma puteti contacta la 0734422981
Recommended Posts