Vladutzz Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 (edited) Salut, pun la vanzare aceasta chitara din cauza faptului ca trebuie sa finantez alta investitie in instrumente. A fost achizitionata in noiembrie 2014 de la Thomann si de atunci, in afara de un concert, a stat numai in casa/sala de repetitie. Nu are zgarieturi, ciobituri si altele. Eu am cantat cu ea in drop E cu corzi de 10-74 si am fost multumit. As prefera sa o dau in Bucuresti, insa trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului sau 50/50, in functie de cost. Pretul de 2800 RON nu este negociabil, deoarece include si un hardcase Gator in valoare de 65 de euro, nou la randul lui. NU sunt interesat de nici un fel de schimb, am nevoie de cash. Pentru poze mai detaliate sau probe, va rog sa ma contactati prin PM sau la telefon, oricand in intervalul 7AM - 12AM. Edited September 5, 2015 by Vladutzz
Vladutzz Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 Up! Mai lasam un doar un pic din pret: 2700 RON.
Vladutzz Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Pana pe 10 ianuarie, pretul este 2500 RON.
Recommended Posts