Guest domnul Rig Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Tot ce am de sharuit (momentan) sunt niste chestii inregistrate prin vremuri pierdute in negura - cam prin 2004, 2005, deci eram n00b - cu o chitara jaf Reghin si FXBOX. Intre timp am mai capatat dexteritate, creativitate not so much. rigoletto___my_sweet_elizabeth.mp3 As vrea sa fi deschis gura mai mult cand am inregistrat-o pe asta. Cre'ca am intentionat sa fie asa gloomy vocea, dar nici chiar sa sune ca si cand eram drogat. rigoletto___welcome_to_my_domain.mp3 Asta e un fel de "parodie" black metal. Versurile sunt scrise chiar de mine, age 13. Observati productia ultra-raw, care face de rusine orice demo Mayhem. Mai multe, in curand...
Guest domnul Rig Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Sa ne continuam incursiunea in trecutul muzical al meu... 02___Forgive_Them__Father.mp3 Asta face parte dintr-o trilogie de improvizatii... o incercare de a face un album conceptual. Am uploadat-o pe cea mai putin plictisitoare. rigoletto___mists.mp3 O piesa asa mai Opethiana... asta daca Opeth ar canta intr-o singura gama tot timpul.
prowler Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 lol mentor nu mai blasfemia ..mai bine baga o piesa mai museiana
Guest domnul Rig Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Whehehey, este februarie! Iata prima mea creatie pentru FAWM. Se numeste Anyone Can Play The Blues (Not Everyone Is Eric Clapton). rigoletto___01___anyone_can_play_the_blues.mp3
Susceptor Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 fur elisea ta dulce aduce nitel a LoT keep up a good work
Guest domnul Rig Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Welly welly well! A venit momentul pentru un update. Chestia asta am inregistrat-o in timp ce cantam la tastatura in fruity loops. Enjoy. synthythingz.mp3
Susceptor Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 misto chestie incearca sa mai variezi un pic, doar un pic; eventual umbla la synth sa nu fie asa de abraziv i like that!
Guest domnul Rig Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 eventual umbla la synth sa nu fie asa de abraziv Ah pai mie imi placea asa - notele joase creeaza o atmosfera apasatoare as it were. As vrea eu sa mai variez dar nu am asa mare dexteritate la tastatura.
Guest domnul Rig Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Inca una, cu un sound similar cu Walk Of Life, sort of: organ80s.mp3
Susceptor Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ce legatura are abrazivitatea sunetului cu cat de jos suna?! oricum, daca nu ai dexteritate la tastatura poti sa scrii notele midi cu mausul
Guest domnul Rig Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ce legatura are abrazivitatea sunetului cu cat de jos suna?!oricum, daca nu ai dexteritate la tastatura poti sa scrii notele midi cu mausul Ma rog, asa era synthul, abraziv, nu-s 1337 ca sa-l schimb in Fruity. Si am vrut sa ma prefac ca cant la clapa nu sa scriu notele.
lagis Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Whehehey, este februarie! Iata prima mea creatie pentru FAWM. Se numeste Anyone Can Play The Blues (Not Everyone Is Eric Clapton). rigoletto___01___anyone_can_play_the_blues.mp3 la cat de rau esti de gura {am observat ca dai in toti pe aici asa la gramada}ar fi trebuit sa iasa ceva asa >>>>> la superlativ. eu am o propunere ce ar fi sa ti schimbi nick nameul in ridicoletto suna mult mai misto si e mai aproape de adevar
Guest domnul Rig Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 la cat de rau esti de gura {am observat ca dai in toti pe aici asa la gramada}ar fi trebuit sa iasa ceva asa >>>>> la superlativ. eu am o propunere ce ar fi sa ti schimbi nick nameul in ridicoletto suna mult mai misto si e mai aproape de adevar Am eu alta propunere: ce-ar fi sa comentezi melodia (mai precis) si nu pe mine?
Susceptor Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 @lagis: invata sa faci un quote calumea; eu propun sa iti schimbi tu g in b
lagis Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 @lagis: invata sa faci un quote calumea; eu propun sa iti schimbi tu g in b observ ca umblati pe aici asa in gasca. de fapt propunerea ta tine de gasca . ar mai fi o varianta la ea {omulet de zapada. cezici ?} revenind la subiect eu nu fac afirmatii gratuite si quoteul asta e direct la subiect sau in traducere ca sa intelegi piesa cu pricina nu are nici cap nici coada .
Guest domnul Rig Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 in traducere ca sa intelegi piesa cu pricina nu are nici cap nici coada . Nu tre' sa ma iei cu "in traducere" ca inteleg foarte bine. Cum n-are cap? Are un intro acolo. Si are si coada - se subtiaza din ce in ce mai tare pana se termina!
Susceptor Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 (edited) @lagis: 1. ai uitat sa inchei quouteul si arata ca si cum ai fi postat tu acele cuvinte. 2. chiar daca nu ar avea cap si coada, poate rigoletto nu a vrut sa puna; it's called originality and experimenting. 3. afirmatie e gratuita si nimeni nu te-a intrebat cum crezi ca ar trebui sa ne alegem nickurile, ok? mai ales pe un thread dedicat comentarii *melodiilor*. 4. "revenind la subiect": subiectul tau sau al threadului. pseudo-quoteul facut de tine nu are nici o legatura cu mel postate aici. 5. nu umblam in gasca, iar propunerea mea nu tine de gasca. pur si simplu am facut un comentariu la propunerea ta (inutila) cu privire la modificarea nickurilor. ps: nu il stiu pe rigoletto in persoana, nu il am in lista de mess, nu comunicam pe mail sau prin pm => ideea ta ca umblam in gasca e nefondata. Edited May 11, 2007 by Susceptor
Guest domnul Rig Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ok ok acuma ascultati a doua piesa cantata la "clapa".
Recommended Posts