voidberg Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Pret: 1500 RON Localitate: Bucureu0219ti Contact: 0730547985 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Am două Electribe-uri de vânzare: - Korg Electribe 2, ca nou. 1500 RON. - Korg Electribe SX cu card SmartMedia. 1300 RON. Primul proprietar a stricat alimentatorul original și l-a dus la un "meseriaș" care i-a schimbat mufa si i-a pus un alimentator nou (incompatibil) și, ca bonus, a dezactivat butonul de power. Eu l-am luat așa și i-am făcut un alimentator DYI nu tocmai estetic (se vede in a doua poză), dar care funcționează. Pe mine nu m-a deranjat dar teoretic se poate pune butonul de power la loc si pus un alimentator original de cineva priceput. Vine cu card de 128 si cititor de card pe USB. Ambele prețuri sunt negociabile. Prefer să le dau în București. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voidberg Posted August 20, 2015 Author Share Posted August 20, 2015 Electribe 2 s-a vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voidberg Posted September 20, 2015 Author Share Posted September 20, 2015 ESX s-a vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts