Zsolt Nagy Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Pret: 2.000 RON Localitate: Reghin, jud Mures Contact: nagymetalhead@yahoo.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi VÂND sau SCHIMB Epiphone Les Paul Black Beauty ! Chitara este în stare estetică foarte bună, uzură normală, folosită în casă și câteva concerte mai mici îl am în posesie de un 1 an. Mereu a fost transportată în hardcase și frettboard îngrijit cu ghs fast frett. Chitara vine cu hardcase inclus în preț. Are un sunet foarte versatil cu joase foarte calde și frumoase. Motivul vânzării am un Ibanez RGA72 TQM cu floyd și aș avea nevoie de o chitară backup, chitara sună excepțional cu blues și rock însă eu cânt mai mult metal și nu pot profita de ea. Prețul meu este de 2.000 lei ușor negociabil însă răspund la toate ofertele de schimb. Accept numai chitări cu fixed bridge în schimb (mărcile Ibanez, LTD sunt în avantaj) Chitara se poate încerca în Reghin, poze reale și alte informații în PM sau nagymetalhead@yahoo.com Caracteristici: PRODUCT FEATURES : Historic 3-pickup “Fretless wonder” Alnico Classic™ humbuckers Gold hardware Grover™ machine heads SPECIFICATIONS : Body Material mahogany Neck Material mahogany Neck Shape SlimTaper™; D-profile Neck Joint Glued-in, set neck Truss Rod Adjustable Scale Length 24.75 Fingerboard Material rosewood Fingerboard Radius 12” Frets 22 medium jumbo Pickups Alnico Classic Humbuckers Pickup Selector Epiphone all-metal 3-way toggle switch Controls 1-neck volume, 1-neck tone, 1 bridge volume, 1-bridge tone Bridge Locktone™ Tune-o-matic/Stopbar Nut Width 1.68” Hardware Gold Binding 7-layer body front and back, 5-layer headstock, 1-layer fingerboard Machine Heads Grover® 16:1 ratio Colors ebony Warranty Epiphone Limited Lifetime Typical Weight (+/- 5%) 9.9 lbs 1
Recommended Posts