ciuci Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 (edited) ata ete ....daca subiectul nu merita un topic, desertul este primitor Edited January 24, 2007 by ciuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Este suuuupersmechera chitara. Mai ales varianta mai neagra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Mda, aia neagra e extrem de gay... Dave needs cash. "If it werent for Dimebag no one would even know what a dean guitar is or that it existed." Word. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 e veche povestea ! din cate am inteles varianta neagra se va scoate in vreo 200 de exemplare semnate de DAVE si va fi pusa in vanzare pt. o suma destul de mare. Cea alba va fi comercializata sub titulatura Dave Mustaine Signature. Nu stiu cat de bine e ca a plecat la DEAN. Daca stam sa ne gandim bine, la ESP avea mult mai multe chitari signature. Ba chiar cei care nu isi permiteau ESP isi puteau cumpara varianta mai ieftina LTD dar tot cu semnatura lui DAVE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Freeloading Dimebag. Cocksucker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Ba, nush... da mie mi se par urate cu spume ambele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Mustaine a trecut la Dean de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Dave needs cash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Bai traieste din asta.La ce va asteptati? Si da, ambele chitari sunt chiar MAI urate decat niste jacksonuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Si da, ambele chitari sunt chiar MAI urate decat niste jacksonuri Deci e clar... daca Elethan a zis ca sunt mai urate decat niste Jacksonuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Bai traieste din asta.La ce va asteptati? Fair enough. Dar totusi a ajuns la nivelul la care NU MAI traieste din asta. E ca faza cu Metallica si Napster in care Hetfield zicea ca din cauza piratarii muzicii, nu mai au cu ce sa-si hraneasca copiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Si asta-i adevarat.Dar poate are un stil de viata care nu si-l poate intretine din ce castiga in mod normal.Sau poate pur si simplu vrea sa faca un ban in plus.Nu mi se pare asa grav, din moment ce a muncit mult sa ajunga unde este si sa poata sa scoata signature guitars Iar la remarca cu urate, nu sunt pe gustul meu, cu siguranta cineva le gaseste misto Eh, cat despre metallica, lor li s-a urcat la cap.Again desi mi s-a parut la vremea aia actiunea lor sub orice critica, daca e sa analizam atent detaliile, din punct de vedere moral, aveau o oarecare justificare sa faca asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Nu ma intelege gresit.Nu aprob deloc asta.Justificarea morala ar fi ca este munca lor acolo, pe decursul a multi ani, si consider ca au dreptul sa nu fie de acord sa se share-uiasca muzica lor pe gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Ce sa se sharuiasca muzica pe gratis? Asta nu reprezinta piraterie! De ce? Ca n-ar fi luat nimeni CD-ul oricum!!! Piracy is not "lost sales". Cind o sa fie un CD mult sub 10$, cind n-o sa mai fie pline de ***-uri numite DRM, poate-poate... Hai deja ca o dam in off-topic. Deci ala nu e headstock Dean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Deci ala nu e headstock Dean. Zici ca e BC Rich... si asta nu e de laudat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 ^ Cam cautati nod in papura, antevorbitorii mei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Naspa. Si mai sunt si urate. Cel putin headstockul ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 25, 2007 Author Share Posted January 25, 2007 ce nu imi place mie, este triunghiul acela metalic unde intra corzile... la esp erau doar niste inele individuale pe fiecare coarda ->mult mai mult bun gust.... si pot sa zic ca nici hardware'ul gold nu ma incanta... modelul gri imi pare mult mai tare ca celalalt.... cat despre headstok e ok, dar erau mai tari cele de la esp Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 ce nu imi place mie, este triunghiul acela metalic unde intra corzile... la esp erau doar niste inele individuale pe fiecare coarda ->mult mai mult bun gust.... si pot sa zic ca nici hardware'ul gold nu ma incanta... modelul gri imi pare mult mai tare ca celalalt.... cat despre headstok e ok, dar erau mai tari cele de la esp Logoul Dean Guitars e aiurea rau de tot. Macar daca faceau headstockul "traditional" dean. Atunci ar fi fost mai interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 (edited) nu ca nu era de asteptat dar acum si Glen Dover a trecut la Dean.... http://www.deanguitars.com/glen_drover.php (ce corcitura hidoasa intre lp si modelu ala dimebag ) Edited February 26, 2007 by ciuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 nu ca nu era de asteptat dar acum si Glen Dover a trecut la Dean.... http://www.deanguitars.com/glen_drover.php (ce corcitura hidoasa intre lp si modelu ala dimebag ) dar, arata mult mai bine decat a lui dave Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 nu mi se pare ....adica cel putin cea gri a lui dave arata mai bine ca asta... cea neagra e intr-adevar la fel de urata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Modelul signature de la ESP era mai reusit din punctul meu de vedere. Un model mai finut desi recunosc ca nu sunt fun Flying V. Off-topic. Citind thread'ul asta mi-am dat seama ca nu am mai ascultat Megadeth de pe la Youthanasia. Apoi mergand pe link'ul de la BlabberMouth nu am putut sa ma stapanesc si am dat un play pe Gears of War. Sincer...era Cargo in engleza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 QUOTE(ciuci @ Feb 26 2007, 11:08 AM) nu ca nu era de asteptat dar acum si Glen Dover a trecut la Dean.... http://www.deanguitars.com/glen_drover.php (ce corcitura hidoasa intre lp si modelu ala dimebag ) se numeste caddilac, si este superba...! poate cand o sa tzii una in mana o sa shtii despre ce vorbeshti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 bineinteles ca suna bine, doar e o uber-chitara, DAR NU IMI PLACE CUM ARATA!(daca si acum vine cineva si spune " ba iti place numai ca nu iti dai tu seama" ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts