zbuciumila Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Pret: 1500 RON Localitate: constanta Contact: 0748212117 Link producator: http://www.epiphone.com/Products/Les-Paul/Les-Paul-Custom-PRO.aspx Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Corp: Mahon Capac corp: Artar Gatul: mahon Profil gat: Slim Taper profil D satinat Imbinare gat: Lipit Truss rod: ajustabila Scala: 24,75" Tastiera: palisandru Doze: ProBucker 2 si ProBucker 3 Controale: Selectro de doze 3 pozitii. 2 x Ton si 2 x Volum ( Push pull coil tapping) Taste: 22 Jumbo Bridge: Lock Tone Cordar: Stopbar Hardware: Auriu Chei: Grover 14:1 Finisaj negru MENTIONEZ: Chitara a stat numai pe bara , nu a fost cantata mai deloc , a stat in husa iar acum am decis sa o vand din cauza ca nu o mai folosesc de mult timp . Chitara inca are corzile originale din fabrica! Nu prezinta nici un defect/zgarietura/ciobitura etc Am documentele ei in caz de este cineva interesat de ele ( factura / garantie ) Se vinde numai in pachet cu un amplificator mic Vox ( nu mai stiu sigur ce fel ) plin de efete si setari . Sper sa isi gasesca un propietar in masura sa o foloseasca pentru ca eu nu mai am timpul necesar de ceva timp . Pentru cei cu adevarat interesati pot trimite poze si informatii suplimentare in privat .( poze facute cu telefonul , in graba )
gicapletosu Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 https://forums.rgc.ro/topic/110338-gibson-melody-maker-explorer/, te-ar interesa un schimb?
zbuciumila Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 scuze , fara schimburi , nu mai cant si nu am ce sa fac cu instrumente ! Chitara inca isi cauta stapan !
zbuciumila Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Chitara + amp + husa + cabluri = 1500 lei !
zbuciumila Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Up pret negociabil , astept oferte doar cash pe privat !
Recommended Posts