Adrian666B Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Pret: 400 Negociabil! Localitate: Bucuresti Contact: 0723860869 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi elefonul vine insotit de accesoriile originale din cutie: Incarcator + cablu USB si castile cu microfon pe care nu le-am folosit ! - Merge in orice retea (neverlocked) ! - Achizitionat de la Germanos in 2014 (MAI ARE GARANTIE PANA IN MARTIE 2016), am si factura! - Starea tehnica (hardware) este excelenta (10/10): * Nu se blocheaza; * Nu se incinge aiurea; * Nu are nici un pixel lipsa; * Bateria tine 1-2 zile in functie de activitate (Jocuri; video; net) - Starea estetica 10/10, se poate vedea in poze (foarte clare): *I-am scos folia din fabrica pentru poze si pentru ca nu il mai folosesc; *L-am tinut in carcasa din TPU (vezi poze) din prima zi; *Nu are nici un fel de zgarieturi, lovituri sau urme de uzura (arata ca nou) *In mare, telefonul este foarte ingrijit, curatat periodic si neagresat - Software: Android 4.2.2 original (nu a fost rootat) PENTRU A ATESTA ACESTE INFORMATII, ACCEPT ORICE TESTARE LA ORICE DEALER AUTORIZAT ! Informatii complete Hardware / Software: Dual Sim Retea: 3G; 2G Model Procesor: Quad Core 1.2 Ghz GPS: cu A-GPS Sistem de operare: Android v4.2.2 (Jellybean) Memorie: MicroSD (pana la 32 GB) Memorie RAM: 1 GB Memorie interna: 4 GB Tip display: IPS Rezolutie (pixeli): 540 x 960 Numar culori: 16M Diagonala display (inch): 4.5 Conectivitate: GPRS Tehnologie Bluetooth: v3.0 Tehnologie wireless: 802.11 b/g/n USB: MicroUSB v2.0 Porturi: Jack 3.5 mm Rezolutie camera (Mp): 8 Rezolutii foto: 3264 x 2448 Blitz integrat: LED Rezolutie video: 1920 x 1080 (Full HD) Camera secundara: 2 Mp Caracteristici foto/video: Auto Focus Senzor BSI Alimentare Capacitate (mAh): 2000 FM radio Redare video Redare audio Senzori: Accelerometru Compas Senzor de lumina ambientala Senzor de proximitate Pretul este negociabil!
Recommended Posts