Sergiu Narcis Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Chitarist Bucuresti. Caut trupa de rock (cam toate subgenurile mai alerte, in prim plan thrash,hardcore,alternativ) Am scule. Amp 60 watt. Studiez chitara de mai bine de 4-5 ani Am studiat si la rock school Si cu diferiti artisti membri de trupe rock de diferite subgenuri Si autodidactic. precizez ca nu caut o trupa tribut sau o trupa exclusiva pentru cover-uri. ca exemplu de trupe: Violator,Coma,Nirvana,System of a down,Rammstein,Megadeth,Hatebreed,Pantera,Truda,over kill . Pentru mai multe detalii, demo-uri sau nelamuriri va astept pe privat. Rockkk \m/
zada_lene Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 servus.te intereseaza un metal ceva mai complex ca si compozitie?(formula 3 chitari, bas, tobe ,vocal bas bariton).se lucreaza pe partitura(lectii de teorie muzicala gratis).influente clasice polifonice.daca te intereseaza, nr meu 0724054169
terrybraun Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 salut, pentru trupa de care ai zis nu ai nevoie si de o solista vocal (stie muzica destul de mult inclusiv teorie muzicala - e castigatoare de olimpiada nationala), PS: putem face rost de concerte in tara si strainatate, o sa te sun la o ora rezonabila.
Recommended Posts