QTip Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) Pret: 1600 Localitate: ARAD Contact: bscristian@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Bass Warwick Corvette by Rockbass A fost folosit cu grija foarte putin maxim 7-8 concerte Nu a cantat nimeni inafara de mine pe el A fost tinut si este tinut doar in case-ul care se vede si in imagine captusit pe interior cu blana Zgarieturi 0, calitate sunet 10/10 Tastele au uzura 0, nu este singurul bass din propria ''avere'' Pachetul vine cu tot cu case, cu quitar strap lock (nu risti sa o scapi in timpul concertului, eu am patit-o! ) Poze ... Pentru orice info, va rog PM. O sa fiu plecat din tara saptamana viitoare dar daca e cineva interesat, putem rezolva. Multumesc. Edited July 5, 2015 by QTip
QTip Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Pret: 1600 Localitate: ARAD Contact: 0752043136 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Bass Warwick Corvette by Rockbass A fost folosit cu grija foarte putin maxim 7-8 concerte Nu a cantat nimeni inafara de mine pe el A fost tinut si este tinut doar in case-ul care se vede si in imagine captusit pe interior cu blana Zgarieturi 0, calitate sunet 10/10 Tastele au uzura 0, nu este singurul bass din propria ''avere'' Pachetul vine cu tot cu case, cu quitar strap lock (nu risti sa o scapi in timpul concertului, eu am patit-o! ) Poze ... Pentru orice info, va rog PM. O sa fiu plecat din tara saptamana viitoare dar daca e cineva interesat, putem rezolva. Multumesc.
QTip Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 down price 1200 RON - TOATE CHELTUIELILE DE COURIER SE SUPORTA DE CUMPARATOR!
Recommended Posts