Guest radioman Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Eu zic ca de vina e societatea asta mizera in care traim Guess what, I feel the fucking same way Booon si daca e asa ce ar trebui sa facem? Ne retragem la manastire la Tanacu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Nu, schimbam tara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 N'avem de ce sa plecam din tara. Problema e societatea romaneasca in care merele stricate domina in panere si-i fac p'ailalti ori sa se strice ,ori sa inghita, ori sa-si ia lumea 'n cap. In fine, o luam spre off-topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Nu, schimbam tara. Eu sunt printre cei care NU au de gand sa schimbe tara. Ma descurc binisor si pe aici. Plus ca am o meserie specializata in "contextul mioritic". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Degeaba daca esti obosit si stressat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Degeaba daca esti obosit si stressat. Not me Chitara ma de-streseaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smaug Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Mergeti la niste interviuri pentru Job. In cel mai rau caz o sa va creasca moralul si stima de sine. Dar atentie : tine doar 2 saptamani dupa care trebuie sa cautati altceva, poate niste fete.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 si io patesc chestia cu oboseala. reteta? Sambata si duminica dorm pana la 1pm. Incearca asa, daca nu merge... baga energizante sau incearca niste medicamente pentru efort mental(mentat, centrum). Nu prea cred ca varianta cu energizantele ar fi tocmai buna pentru ca eu, dupa ce il beau..sunt energic(hiperactiv) o vreme, apoi sunt moale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 cam asa ceva....http://www.adbusters.org/media/flash/slow_down_week/ ... cu joburile astea... si eu tot programator sunt si am avut si eu aceasi problema. mai fa si tu un pic de sport frate... seara cand vi de la servici fa ceva: alearga prin parc plimba-te cu rolele si o sa vezi ca o sa treaca oboseala secretul e in miscare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts