rynn Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Pret: 300ron Localitate: Bucuresti Contact: rynnfm@yahoo.com/0722750368 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara santander model stratocaster. o tin in cui pe perete. Am luat-o pentru niste solouri, dar nu prea le am, asa ca folosesc mai bine clapa )))) Poate vrea un incepator sa cante la ea.
rynn Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Un demo profesionist..si o poza..culoarea e sun burst (cred ca asa ii zice..)
marcusduba Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 mai e valabil?as dori o poza cu chitara daca este posibil,multumesc anticipat
rynn Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 mai e valabil, dar cand am fost cu ea la cineva, am lovit-o putin in corp.atasez poze..Nu se vede din fata, e in zona unde vine causul cotului mainii drepte, spre spate. Am lovit-o in pragul liftului, ferind-o de usi E ciobit corpul mai mult..
rynn Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 Schimb cu midi controler mic, de 2 octave..
Recommended Posts