Pleasca Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Pret: 430 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificatorul a fost cumparat de la E-audio in 2011 ! A fost tinut in casa, foarte bine ingrijit. NU ARE NICI UN FEL DE DEFECT !!! In 2013 am identificat o problema la noburile de gain si volum (o zona moarta din aria de actiune a nobului), am mers la garantie cu el iar problemele au fost rezolvate, de atunci nu am mai intampinat nici un fel de problema! http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/marshall/mg15fx Amp-ul este foarte versatil. Pe modul Clean are un ton foarte cald si placut iar Overdrive-ul este echilibrat si foarte potrivit pentru Rock...despre toate optiunile acestui amp va puteti interesa pe net. Poate fi testat in Bucuresti !
mihaidumitruvlad@gmail.com Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 salut m-ar interesa, este negociabil? m-ar ajuta enorm daca l-ai putea lasa la 300. putem discuta maine la telefon - 0731042030. Mihai Dumitru Sent from my iPhone using Tapatalk
Lari Pitigoi Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 hey sunt interesat da mi un mesaj pe privat si discutam acolo !
Pleasca Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 S-a vandut, multumesc mult cumparatorului si RGC ! Se poate inchide.
Recommended Posts