Guest Cristian G Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Pret: 100 RON Localitate: Targu Jiu Contact: 0765884659 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand Casti profesionale tip DJ marca AKG model K619 in perfecta stare de functionare, castile au suferit un accident la banda (probabil au fost date peste cap) dar nu afecteaza cu nimic functionalitatea, cineva a incercat sa repare ce s-a rupt, a reusit dar estetic nu a prea iesit bine. Castile pot fii utilizate in conditii normale fara nici un fel de probleme sau riscuri de a se rupe (eu le folosesc de ceva timp si nu s-a intemplat nimic) fiind ideale pt ascultat in casa. Daca doresti sa te bucuri de un produs de calitate superioara la un pret destul de avantajos si nu tii foarte mult la partea estetica, oferta mea este potrivita pt tine ! ACCEPT ORICE PROBA ! Pentru detalii tehnice puteti accesa pagina producatorului. Predare personala, curier cu verificare sau proba cu plata ramburs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan OPREA Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Eu cred ca le-a papat catelul dupa cum arata;). Up pt castile tale am avut unele la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cristian G Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Macar s-au salvat ... inca mai pot fii folosite in conditii bune, era pacat se se piarda ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cristian G Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 80 LEI ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts