Batu Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Pret: 1150 RON Localitate: Iasi Contact: 0749291985 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Ca si in titlu, vand chitara aproape nou nouta, model Randy Rhoads Jackson JS32t. Arata impecabil, o am de cateva luni si doresc sa o vand, impreuna cu altele pentru a-mi putea achizitiona ceva mult mai performant Chitara vine echipata cu o husa Jackson Deluxe Gig Bag Dinky/Soloist si este inclusa in pret. Nu pleaca separat una fara alta. Este echipata cu corzi Rotosound iar E-ul gros e schimbat cu un 0.60 de la un set de 7 corzi pentru sunet mai puternic. Chitara nu prezinta nici o leziune, nici o zgarietura, este aproape nou nouta. Am incercat sa am grija de ea cat de mult am putut pentru ca practic am iubit-o. Un instrument extraordinar, cunoscatorii vor intelege. Minunata pentru concerte live, atat si inregistrari de album, chiar si cu dozele standard care vin pe ea. Specificatii: Rhoads body style Bolt-on maple neck 25-1/2" scale 12"-16" compound radius fretboard 24 jumbo frets Graphite nut 1.69" (43mm) nut width Jackson CVR2 humbucking pups Pearloid shark fin position inlays Chrome hardware Master volume/tone 3-position blade switch JT390 adjustable bridge with strings-through-body Daca mai doriti alte informatii, va las numarul de telefon la dispozitie. Accept orice proba daca sunteti din Iasi. Daca nu sunteti din Iasi, rezolvam si un shipping nu-i problema. Edited May 21, 2015 by Batu
Recommended Posts