decisco Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Pret: 0 RON Localitate: DR TR SEVERIN Contact: 0764474776 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Am revenit cu poze! Sunt interesat de schimburi cu motif xf,kronos.Pretul 1700 de euro
adrianni Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) Salut, Cum ne dam seama ca e un model EX? M-am uitat pe site si sasiul cu sigla par de Nord Stage. E vorba cumva de un software update? Mersi Sorry, am vazut in ultima poza ce scrie pe ea... Nu am inteles ce e cu sigla diferita dar nu mai are importanta. Edited May 13, 2015 by adrianni
decisco Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Varianta este Nord Stage EX -Capacul este de la Nord Stage revision c.Deci varianta care o am este mult mai noua! Multumesc Adrianni ca mi-ai deschis ochii.Suna superb si asteapta cumparatorul.Daca doriti se poate face si demo! Pretul ramane neschimbat.Multumesc RGC pentru gazduire.
decisco Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Astazi pretul este de 1600 de euro.Sunati pe numarul afisat.,Are cutie metalica.
decisco Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Pretul revine la 1700 de euro neg.Zilele urmatoare revin cu un demo cu acest superb sintetizator.
Recommended Posts