Heruvimium Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Pret: 480 RON Localitate: Suceava Contact: electrosfera2004@yahoo.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Vand modul de sunet Yamaha TX81z, insa stare estetica buna, la urechile de rack se vad urme de uzura. Singura lui problema daca e sa o numesc asa, este ca la in zona sursei de alimentare se aude un bazait mai pronuntat...Acum nu stiu daca e normal sau nu sa se auda, pt ca nu am mai avut asa ceva. Modulul este varianta pe 110 V, si are nevoie de un convertor ca sa functioneze la priza de Romania de 220 V. Eu am si transformator din ala, dar nu e inclus in pret. Depinde de cum ne intelegem, pot oferi si acel transformator, cumaprat nou din RO acum vreo 3 saptamani. Pt mai multe detalii, vedeti pozele, si video-ul de la aceasta adresa: https://www.youtube.com/watch?v=48sDtJxg9R4 Pretul este de 480 ron negociabil. Oferte si intrebari pe privat va rog. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heruvimium Posted May 5, 2015 Author Share Posted May 5, 2015 Vandut, se poate inchde...Multumesc RGC pt gazduire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts