bure_73 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Pret: 1000- 2000 lei Localitate: BUCURESTI Contact: PM SAU Y.M. bure_73 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand 3 chitari : Fender Stratocaster made in japan pret 2000 lei detalii: chitara este facuta prin 86-88, are cheite cu autoblocaj sperzel, chitara normal are o menghina nu o am pe cea originala fostul propietar mi-a dat una pe care o gasesc inutila ,bineinteles ca se va livra cu ea dar avand chei cu autoblocaj mi se pare mult mai bine asa Jackson Dxmg made in japan pret 1300 lei detali : chitara este fabricata prin 2004 , sunt al 2 -lea propietar , are dozele schimbate cu niste doze de pe un ibanez rg 470 ,sunt niste infinity Gibson Les Paul made in CHINA pret 1000 lei detali : chitara este MADE IN CHINA ,este o copie sau replica cum vreti sa ii spuneti de les paul standard, chitara are motata pe ea o doza shaller la bridge si o daza epiphone la neck, poate fi livrata si cu o doza epphone la bridge daca se doreste si atunci pretul devine 900 lei NU SUNT INTERESAT DE SCHIMBURI momentan De ce le dau pt a imi acoperi o datorie urgenta De preferat vanzare in Bucuresti pt ca nu am cutie pt livrat Contact si discutii pe PM sau Y.M. bure_73
bure_73 Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Valabil , deschis si la anumite schimburi ( minim 500 lei+ diferite schimburi) procesor rack ,diferite pedale , pusca aisoft Discuti doar in privat
bure_73 Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Valabil doar Jackson-ul (Fender + LP vandute) schmb si cu procesor gt100 sau alt procesor de rack cu diferente de rigoare daca este nevoie Dinscuti si negocierii prin pm va rog
bure_73 Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 Valabil , se poate da sau schimba si fara doze la pretul de 1150 lei
bure_73 Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Vand sau schimb Jackson dxmg , Pret 1200 lei Schimb cu boss gt 100 , pod hd 500. boss gt pro , line6 pod hd pro , x3 pro , digidesign eleven , digitech 2120 artist ........si alte procesore de rack de preferat
Recommended Posts