Andrei Florea Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Salut! Ma numesc Andrei, am aproape 21 de ani, cant de 3 ani la chitara electrica si ma pasioneaza foarte mult. Primele piese invatate au fost One step closer, Papercut, A place for my head (linkin park), dupacare am inceput sa abordez alte stiluri Seek and destroy, Ride the lightning, Battery, Master of puppets(metallica), Trooper, Fear of the dark,(Iron maiden), Tornado of souls(Megadeth). Sunt deschis catre orice still de rock/metal/alternative. Ca si tehnica, consider ca sunt destul de bun armonist pot canta si cu vocea. Ca si solist insa mai am mult de invatat si nu stiu daca o sa vina ziua in care o sa fiu multumit .
Theo99 Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Buna! Si eu sunt din Bucuresti, si cant vocal! Daca te intereseaza o colaborare astept raspunsul
Stefan OPREA Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Am sala de repetitii si studio la dispoziie, caut colaboratori : www.facebook.com/stefanoprea.official
Andrei Florea Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Salut -! sunt disponibil pentru colaborari ce abordeaza stilurile descrise mai sus, multumesc 1
terrybraun Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Salut! Ma numesc Andrei, am aproape 21 de ani, cant de 3 ani la chitara electrica si ma pasioneaza foarte mult. Primele piese invatate au fost One step closer, Papercut, A place for my head (linkin park), dupacare am inceput sa abordez alte stiluri Seek and destroy, Ride the lightning, Battery, Master of puppets(metallica), Trooper, Fear of the dark,(Iron maiden), Tornado of souls(Megadeth). Sunt deschis catre orice still de rock/metal/alternative. Ca si tehnica, consider ca sunt destul de bun armonist pot canta si cu vocea. Ca si solist insa mai am mult de invatat si nu stiu daca o sa vina ziua in care o sa fiu multumit . lasa-mi un numar tel, adresa mail pentru contact Edited August 2, 2015 by terrybraun
Andrei17 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Mai este valabil ? 0756 044 146 ( whatsapp ) momentan pot vorbi doar acolo
zada_lene Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 daca mai e valabil nr meu 0724054169.e vorba de un metal mai complex.progresiv daca vrei, cu influente clasice polifonice
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Salut ! Am ov trupă de coveruri în formare, eu cânt la chitară bass și la pian, urmăresc ce se cânta în cluburi pt a avea și un suport financiar. Poți să-mi dai un semn? 0723.59.10.10
Andrei Florea Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Salut ! Am ov trupă de coveruri în formare, eu cânt la chitară bass și la pian, urmăresc ce se cânta în cluburi pt a avea și un suport financiar. Poți să-mi dai un semn? 0723.59.10.10 Salut ! Scuze ca nu am mai raspuns, intre timp mi-am facut o trupa de thrash metal, avem tobar si solist, insa mai cautam un bassist. Daca te intereseaza da-mi un semn.
Recommended Posts