ADIDAS Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Pret: 100 RON Localitate: Oradea Contact: PM Link producator: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=316&lid=1 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Specitifcatii: General Slot: PCI Express 2.0 x16 Procesor Video: AMD Radeon HD5450 Tip placa: Multimedia Rezolutie maxima: 2560 x 1600 RAMDAC (MHz): 400 Procesor Chipset: AMD Radeon Serie: AMD Radeon HD5000 Tehnologie de fabricatie (nanometri): 40 Versiune Pixel Shader: 5.0 Frecventa procesor (MHz): 650 Memorie Memorie: 1024 Tip memorie: DDR3 BUS memorie: 64 Frecventa memorie (MHz): 1334 Alte caracteristici Suport DirectX (versiune): 11 Suport OpenGL (versiune): 3.2 Tehnologii: AMD CrossFireX Ready AMD Stream AMD Avivo HD Accelerated Video Transcoding Dolby TrueHD & DTS-HD Conectori Conector D-sub 15 pini: 1 Conector DVI: 1 Conector HDMI: 1 Sistem de racire Tip racire (activa/pasiva): Pasiva Radiator: Da Pret la eMag: http://www.emag.ro/placa-video-sapphire-amd-radeon-hd-5450-1024mb-ddr3-64bit-hdmi-dvi-vga-silent-cooling-11166-32-20g/pd/EP9XDBBBM/ Din pacate nu stiu daca mai am CD-ul cu driverele dar se pot downloada de pe net. Placa vine si cu un adaptor DVI - VGA pe care l-am folosit ca sa scot doua monitoare prin aceasta placa video. Nu mai am nici cutia originala de la placa video. Placa se vinde pentru ca am vandut desktopul pe care o foloseam si am trecut la laptop din motive de mobilitate. Bonus dau o placa de sunet intex cu 5 canale. Pretul e usor negociabil si include transportul in tara. Poze:
ADIDAS Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Ultimul pret 75 de lei nenegociabil. In cazul in care cumparatorul e din Oradea pretul e 50 de lei pentru ca scad transportul din pret.
ADIDAS Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Placa e in drum spre noul proprietar si trebuie sa ajunga maine.
Recommended Posts