ADIDAS Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Pret: 100 RON Localitate: Oradea Contact: PM Link producator: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=316&lid=1 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Specitifcatii: General Slot: PCI Express 2.0 x16 Procesor Video: AMD Radeon HD5450 Tip placa: Multimedia Rezolutie maxima: 2560 x 1600 RAMDAC (MHz): 400 Procesor Chipset: AMD Radeon Serie: AMD Radeon HD5000 Tehnologie de fabricatie (nanometri): 40 Versiune Pixel Shader: 5.0 Frecventa procesor (MHz): 650 Memorie Memorie: 1024 Tip memorie: DDR3 BUS memorie: 64 Frecventa memorie (MHz): 1334 Alte caracteristici Suport DirectX (versiune): 11 Suport OpenGL (versiune): 3.2 Tehnologii: AMD CrossFireX Ready AMD Stream AMD Avivo HD Accelerated Video Transcoding Dolby TrueHD & DTS-HD Conectori Conector D-sub 15 pini: 1 Conector DVI: 1 Conector HDMI: 1 Sistem de racire Tip racire (activa/pasiva): Pasiva Radiator: Da Pret la eMag: http://www.emag.ro/placa-video-sapphire-amd-radeon-hd-5450-1024mb-ddr3-64bit-hdmi-dvi-vga-silent-cooling-11166-32-20g/pd/EP9XDBBBM/ Din pacate nu stiu daca mai am CD-ul cu driverele dar se pot downloada de pe net. Placa vine si cu un adaptor DVI - VGA pe care l-am folosit ca sa scot doua monitoare prin aceasta placa video. Nu mai am nici cutia originala de la placa video. Placa se vinde pentru ca am vandut desktopul pe care o foloseam si am trecut la laptop din motive de mobilitate. Bonus dau o placa de sunet intex cu 5 canale. Pretul e usor negociabil si include transportul in tara. Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Ultimul pret 75 de lei nenegociabil. In cazul in care cumparatorul e din Oradea pretul e 50 de lei pentru ca scad transportul din pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Placa e in drum spre noul proprietar si trebuie sa ajunga maine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts