Cosmin Iorga Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Salut, Numele meu este Cosmin si, dupa cum scrie in titlu, caut o trupa de rock, hard-rock, blues-rock, alternative rock, pe scurt, orice care sa fie original si creativ. Nu sunt interesate de metale simfonice, core-uri sau astfel de genuri. Cant de 4 ani la chitara electrica, am experienta in vederea organizarii si conducerii unei trupe. De asemenea, ma descurc bine si pe parte de compozitii, avand compuse cu fosta trupa in decursul a doi ani, aproximtiv 11 melodii proprii. Din motive personale, a trebuit sa plec din trupa, ramanand cu 3 dintre cele 11 melodii. Am atasat un link la una dintre aceste melodii mai jos. Ca echipament: Head Blackstar 5W lampi Cabinet 1x12' Orange EHX Memory Toy Delay Hendrix Signature Wah Procesor Line6Pod HD 500x Nu am pretentia sa scoatem bani din asta. In primul rand vreau sa ne intelegem pe plan social intrucat sunt de parere ca instrumentul se invata cu pasiune si dedicare dar daca nu poti lucra cu persoana de langa tine, talentul muzical nu valoreaza nimica. Melodia atasata: https://soundcloud.com/search?q=sonder%20primul%20lucru 2
Stefan OPREA Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Salut, am experienta 8 ani, muzician profesionist absolvent UNMB, studio si sala de repetitii la dispozitie, caut colaboratori pt muzica mea: www.facebook.com/stefanoprea.official Edited June 6, 2015 by Stefan OPREA
CIPRIAN GOGAN Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Salutare !!! suna foarte bine piesa , daca vrei sa colaboram cu inca o chitara , eu personal cand la chitara de la 15 ani , am 25 acum , am experienta , astept un raspuns . 0758 388 293 ti.am dat add pe fb
terrybraun Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Salut, Numele meu este Cosmin si, dupa cum scrie in titlu, caut o trupa de rock, hard-rock, blues-rock, alternative rock, pe scurt, orice care sa fie original si creativ. Nu sunt interesate de metale simfonice, core-uri sau astfel de genuri. Cant de 4 ani la chitara electrica, am experienta in vederea organizarii si conducerii unei trupe. De asemenea, ma descurc bine si pe parte de compozitii, avand compuse cu fosta trupa in decursul a doi ani, aproximtiv 11 melodii proprii. Din motive personale, a trebuit sa plec din trupa, ramanand cu 3 dintre cele 11 melodii. Am atasat un link la una dintre aceste melodii mai jos. Ca echipament: Head Blackstar 5W lampi Cabinet 1x12' Orange EHX Memory Toy Delay Hendrix Signature Wah Procesor Line6Pod HD 500x Nu am pretentia sa scoatem bani din asta. In primul rand vreau sa ne intelegem pe plan social intrucat sunt de parere ca instrumentul se invata cu pasiune si dedicare dar daca nu poti lucra cu persoana de langa tine, talentul muzical nu valoreaza nimica. Melodia atasata: https://soundcloud.com/search?q=sonder%20primul%20lucru Salut uite numarul meu de telefon daca te intereseaza sa colaboram 0785827594, incerc sa fac o trupa care sa cante muzica de calitate pot face rost de concerte in tara si strainate.
Recommended Posts