Guest SeRGiu77sbc Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Daca are cineva guitar fox box 3(3.04) care nu necesita conexiune la internet datimi-l si mie.Nu am net acasa si caut de o gramada de vreme programul full.Am incercat sa-l iau gata activat dar tot nu mi-a mers. Am incercat guitar rig 2 dar sunetul avea intarziere din cauza placii mele audio incorporate. Daca il aveti va rog puneti-l aici pe pagina sau trimiteti-l la adresa mea de email sergiu77sbc@yahoo.com. Va rog eu mult ca innebunesc de cand il caut.
Guest h00k Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ai incercat guitar rig cu driverii asio4all? eu am o janghina de placa onboard si imi merge acceptabil
Susceptor Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 stop using warez sau macar incearca sa *pari* ca nu folosesti iar aici pe pagina nu se poate intrucat rgc nu e acelasi lucru cu un site de warez si incearca guitar rig 2 sau amplitube 2 cu asio4all
marduk Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 toata lumea foloseste, nu vad pe cineva sa dea programe warez p-aici so what's the problem? guitar rig 2 merge misto cu driveru asio de la cubase( 5ms delay e chiar ok nu;) ) ce-i drept mai bine iti iei procesor , cit am stat o saptamina fara proc m-a durut inima.
Guest Baumwolle Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Daca are cineva guitar fox box 3(3.04) care nu necesita conexiune la internet datimi-l si mie.Daca il aveti va rog puneti-l aici pe pagina sau trimiteti-l la adresa mea de email sergiu77sbc@yahoo.com. Va rog eu mult ca innebunesc de cand il caut. toata lumea foloseste, nu vad pe cineva sa dea programe warez p-aici so what's the problem? Tie a ce iti suna asta? Si faptul ca "toata lumea foloseste" nu e o scuza.
Susceptor Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 am folosit cubase vreo 2 ani si am trecut la sonar..muult mai bine. si sa nu uitam de mackie tracktion
EADGBE Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 nu warezul e problema...calculatorul in sine e problema... :)
Recommended Posts