Mircea Becherescu Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Pret: 750 Localitate: Bucuresti Contact: 0741422213 Link producator: http://www.tcelectronic.com/flashback-x4-delay/ Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand TC Electronic Flashback X4. Pedala a fost cumparata in luna august 2014 (sunt primul proprietar), din Bucuresti si inca mai are un an garantie. Estetic este 9.5/10 iar functional 10/10. Pedala vine in cutie + traf-ul original. Noua este undeva la 960 de lei. Pretul meu este 750 (negociabil), desi as prefera un schimb cu Boss DD-20 Giga Delay, cu care este fix la acelasi pret, intr-un binecunoscut magazin german online. Asta in conditia in care starea pedalei este similara cu a mea. Telefon 0741422213 sau pe privat. Multumesc! Mircea Becherescu
Mircea Becherescu Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Astept oferte de schimb cu Boss DD-20 Giga Delay. Da, stiu ca e mai bun TC-ul decat Boss dar nu despre asta e vorba Multumesc! SUUUS!!!
Mircea Becherescu Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 S-a vandut. Se poate inchide. Multumesc RGC!
Recommended Posts